WAT KAN JIJ DOEN?

WORD LID 
 

Word lid van vzw De Schroef en je helpt niet enkel ons, maar je geniet ook van kortingen bij verschillende activiteiten. Uw waardering is daarbij een enorme motivatie voor de verdere ontwikkeling van onze werking.

Het lidgeld bedraagt :

20,00 euro: Individueel lid

35,00 euro: Gezin

50,00 euro: Erelid

100,00 euro: Verenigingen

U kan dit bedrag storten op BE72 7895 5777 8916 BIC GKCCBEBB met vermelding "Lidgeld en uw naam".

SPONSOR ONS
SPONSORACTIE: HET DAK GAAT ER AF!

Ondertussen werd het dak al volledig vernieuwd ! Een dikke dankjewel aan al onze sponsors.

Een aantal renovatie- en schilderwerken staan nog op het programma voor de komende maanden.

Geachte,

De Schroef vzw is een onthaal- en recreatiecentrum voor de binnenvaart. Onze vereniging wil door middel van verschillende initiatieven schippers laten deelnemen aan activiteiten en voorzieningen op sociaal-cultureel vlak. Je kan bij ons terecht bij de kleuterklas voor schipperskinderen, bij de jeugdwerking, de sociale dienst in samenwerking met CAW Antwerpen (algemene welzijnszorg). Je kan deelnemen aan allerlei festiviteiten en sportactiviteiten, zaalverhuur, opleiding en vorming.

De Schroef vzw staat echter voor een enorme uitdaging. Omwille van slijtage en dringende herstellingen aan het lekkend dak én om tegemoet te komen aan de nieuwe reglementering inzake BVH-normen (Bewoonbaarheid/Veiligheid/Hygiëne) van de onderwijsinspectie zijn wij dringend op zoek naar sponsors om deze renovatie mee te kunnen financieren.

De totale kostprijs van deze renovatie bedraagt 150.000 euro.
Kosten : € 100.000 voor de dakrenovatie en € 50.000  voor het plaatsen van een brandwerende scheidingswand in de polyvalente zaal, aanpassen/scheiden van de toiletten en plaatsen van een mindervalide toilet, voorzien van een onderhoudsberging, vernieuwen omranding zandbak, een brandalarm installeren… .

De Schroef zoekt bedrijven, organisaties, sympathisanten… die een deel van deze renovatie willen bekostigen. De Schroef kan enkel met de werken aan het dak starten als we over voldoende middelen beschikken.

De werken zullen uitgevoerd worden door de firma ADKO Dakwerken BVBA. Studiebureau Bureau  Bouwtechniek NV (dit bureau heeft de opvolging en de coördinatie van de werken van het nieuw Havenhuis in Antwerpen gedaan) en architecte Hanne Daelemans zullen de werken opvolgen.

Daarom willen wij u vragen of u een deel van deze renovatie kan sponsoren. U kan uw sponsoring overmaken op rekeningnummer BE72 7895 5777 8916 met vermelding “Het dak gaat er af”.

Wat kan De Schroef vzw, indien gewenst, hier tegenover stellen ?
Elk lid en elke sponsor wordt achteraan op de Schroefschrijfsels vermeld met naam.

*Vanaf €40,00 krijg je een sponsor-attest


*Vanaf 500 euro ben je een bronzen sponsor = voorgaande acties +
-Projectie tijdens de Openscheepvaartdagen
-Projectie tijdens Sintweekend                                                                                                                                                          -Naam krijgt visuele plaats aan de muur op De Schroef                                                        -Vermelding op De Schroef-website

*Vanaf 1000 euro ben je een zilveren sponsor = voorgaande acties +
-Vermelding op groot blad in Binnenvaartkrant/Scheepvaartkrant cfr afbouw schip/behouden vaart.                                     
-Naam krijgt visuele plaats aan de muur op De Schroef voor 5 jaar


*Vanaf 2500 euro ben je een gouden sponsor = voorgaande acties +
-Naam krijgt een grotere visuele plaats aan de muur op De Schroef voor 5 jaar
-5 jaar visuele reclame op alle Schroefmedia (website, flyers…)
-Eénmalige editie terug van de Schroefschrijfsels uitbrengen met foto’s van de werken en vermelding van de sponsors (logo’s…)

We zijn bereid om ons plan van aanpak persoonlijk toe te lichten aan sponsoren die een groot bedrag zouden willen ter beschikking stellen. Indien u graag meer informatie omtrent deze sponsoractie wenst, kan u steeds contact opnemen met Martine Van Hemelrijk (0499 48 85 36 – martine@deschroef.be), Marina Willems (0477 84 50 60 – marina@deschroef.be) of bij de bestuursleden van vzw De Schroef.

Met dankbare groet,

 

Het Schroefteam

WORD VRIJWILLIGER
 

De Schroef vzw kan altijd vrijwilligers gebruiken voor de organisatie van verschillende activiteiten.

Voel jij je geroepen om leiding te zijn op kamp of kook je liever, dan kan je altijd een mailtje sturen naar jeugdwerking@deschroef.be.

Help je liever mee met allerlei evenementen zoals het Sinterklaasfeest, het mosselfestijn, de Kaas- en wijnavond, een rommelmarkt organiseren, de Koffieklets mee in goede banen leiden, ... neem dan contact op met Marina Willems via marina@deschroef.be.

Alvast heel erg bedankt !

Het Schroefteam

email_handtekening.png